Czy ktoś z Was zajmuje się produkcja maszyn i wie gdzie najlepiej zamawiać części do maszyn? Jeśli macie w zanadrzu naprawdę dobrego dostawcę takich części, to chętnie skorzystam z Waszych namiarów. Ja straciłem swojego dostawcę i szukam teraz kogoś nowego, nowego dla mnie, ale nie nowego na rynku. Czy możecie polecić mi kogoś takiego? Naprawdę potrzebuję Waszej pomocy.
nokia c6 ustawienia fabryczne
części do maszyn
Rozmowy na różne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Chcesz podzielić się jakąś ciekawostką? Śmiało!
- Mikołaj-92
-
MAN2237
Re: części do maszyn
Post autor: MAN2237 »
Ja to kupuję części do mojego volvo, bo sam je naprawiam i przyzna, że wychodzi o wiele taniej niż jakbym miał oddawać samochód do mechanika. Niektóre samochody to są bardzo łatwe w naprawie, a inne wręcz przeciwnie, np. franzuzy.
-
Barack99
Re: części do maszyn
Post autor: Barack99 »
Ja mam samochód, ale najczęściej jeżdżę motocyklem i części zawsze biorę od mojego mechanika. Ma jakieś zniżki, więc części zawsze wychodzą o wiele taniej niż normalnie miałbym je kupic samodzielnie. Nieraz robię sobie wycieczki na wyspy i musze mieć sprzęt w pełni sprawny na tak długioe trasy