BHP - certyfikat

Rozmawiamy o wszystkim, co nie ma związku z komputerami i internetem. To miejsce na podzielenie się zainteresowaniami, ciekawostkami, a nawet problemami.
Awatar użytkownika
Laurencjusz_95

BHP - certyfikat

Post autor: Laurencjusz_95 »

Hej, czy ktoś z Was interesował się kiedyś certyfikacją ISO? Wprowadzaliście do firmy takie normy, np. odnośnie BHP? Korzystaliście z pomocy takiej firmy jak; https://www.adees.net/ czy wszystko załatwialiście sami?
numero

Re: BHP - certyfikat

Post autor: numero »

Instrukcja bezpieczeństwa pożarowego jest najważniejsza w każdym miejscu. Niezbędne jest, aby wykwalifikowany personel opracował i wdrożył instrukcje w celu ochrony wszystkich osób przebywających na danym obszarze. Każdy powinien poświęcić czas na zapoznanie się z instrukcją, aby zachować bezpieczeństwo. instrukcja bezpieczeństwa pożarowego jest kluczem do bezpieczeństwa wszystkich osób.
natx1

Post autor: natx1 »

Kiedy kupujecie ubrania robocze lub artykuły BHP też należy patrzeć, by ta firma i produkty posiadały certyfikaty. firma BHP , z której usług korzystam - Elmar posiada je, dzięki temu wiem, że moi pracownicy używają bezpiecznych produktów
Alicja2024

Post autor: Alicja2024 »

Hej, ja ze swojej strony polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam z www.webszkolenie.pl i jestem zadowolona :)
nemo

Post autor: nemo »

Szkolenia BHP to kluczowy element zapewnienia bezpieczeństwa w pracy, a nowoczesne metody, takie jak e-learning, zyskują na popularności. Dzięki e-learningowi pracownicy mogą zdobywać wiedzę z zakresu BHP bez potrzeby opuszczania stanowiska pracy, co przyczynia się do oszczędności czasu. Tradycyjne kursy natomiast pozwalają na bardziej interaktywne podejście i możliwość omówienia praktycznych przypadków. Na stronie https://waszemedia.pl/nowoczesne-metody ... co-wybrac/ można znaleźć szczegółową analizę obu metod, co może pomóc w wyborze najlepszego rozwiązania dla firmy.
NATX

Post autor: NATX »

Gdy mamy firmę w której uzywamy wielu narzędzi i jest ich ewidencja sprawę ułatwia nam automat vendingowy jednak bardzo ważne jest by miał certyfikat BHP ja mam taki od Cribspot!
alinat

Post autor: alinat »

Moja firma uzyskała certyfikat bhp, dzięki używaniu narzędzi BHP, jedyn z nich jest bezpieczny nóż BHP od firmy Jusky! Ich noże polecam każdemu! Są wygodne w użyciu, bezpieczne i przede wszystkich mogą służyć na długo!
słodziaczek

Post autor: słodziaczek »

Jeśli powiem Wam, że chcę zrobić nowe szkolenie sztuczna inteligencja mnie interesuje, to gdzie mogę w tym obszarze popracować? Co mogę znaleźć i jakie miejsca polecacie? Dodam, że tak naprawdę wcale nie mam w tym zakresie wiedzy, więc po prostu chętnie poznam Wasze podejście, może się czegoś nauczę.
ODPOWIEDZ