kurs wizażu

Rozmawiamy o wszystkim, co nie ma związku z komputerami i internetem. To miejsce na podzielenie się zainteresowaniami, ciekawostkami, a nawet problemami.
Awatar użytkownika
larysa1989

kurs wizażu

Post autor: larysa1989 »

Możecie polecić mi jakiś fajny kurs wizażu lub makijażu w Warszawie? Nie pracuję w tym zawodzie i raczej nie będę, ale chciałabym umieć zrobić wystrzałowy makijaż wieczorowy dla siebie i dla najbliższych koleżanek. Podobno mam do tego smykałkę, ale ja tak nie uważam. Chciałabym iść na taki kurs i zobaczyć, czy byłabym w stanie nauczyć się tego. Polecicie coś fajnego i sprawdzonego?
nastojkaaa88

Re: kurs wizażu

Post autor: nastojkaaa88 »

Brakuje mi trochę pędzli do makijażu i jestem przekonana, że mi zaraz tu powiecie, jakie warto kupić i dlaczego. Na pewno potrzebuję czegoś miękkiego do nakładania pudru, ale również interesuje mnie na przykład coś, czym mogę rozprowadzać cienie po powiecie. Jakieś wskazówki, pomysły może?
mojażonkaa

Re: kurs wizażu

Post autor: mojażonkaa »

Interesuje mnie administracja publiczna centrum szkoleniowe w tym kierunku muszę znaleźć i powiem szczerze, że nawet całkiem mi się to udaje, bo wiem, że Human Skills ma dla mnie świetną propozycję. Zastanawiam się tylko, jak tak naprawdę podejść do tych szkoleń. Są wymagające?
ODPOWIEDZ