gdzie daja najwiecej internetu

Przeglądarki internetowe, dostawcy i obsługa internetu. Dyskusje na temat korzystania z zasobów sieciowych.
Faustyna65

gdzie daja najwiecej internetu

Post autor: Faustyna65 »

Cześć wszystkim! ;) Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie, gdzie dają najwięcej internetu. Obecnie jestem w trakcie poszukiwań najlepszej oferty internetowej, ponieważ moja obecna umowa kończy się za kilka tygodni. Jestem osobą pracującą zdalnie, więc szybki i stabilny internet jest dla mnie niezbędny. Niestety, nie mam zbyt dużo czasu na przeszukiwanie wszystkich ofert i porównywanie ich ze sobą. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w wybieraniu najlepszej oferty internetowej i może mi polecić jakiegoś dostawcę lub podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę przy wyborze? Chciałabym również uniknąć sytuacji, w której podpiszę umowę na długi okres, a potem okaże się, że prędkość internetu jest zaniżona lub występują częste awarie. Zależy mi na stabilnym i szybkim internecie, który pozwoli mi wykonywać moją pracę bez przeszkód. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszelkie sugestie i rady. Pozdrawiam! :)