Ostatnio zakończyłam współpracę z agencją nieruchomości Kenig i muszę przyznać, że w końcu trafiłam na firmę, która faktycznie spełnia swoje obietnice. Szukałam agencji, która pomoże mi z wynajmem mieszkania - zależało mi na szybkiej, ale przemyślanej obsłudze i przede wszystkim na sprawnym przejściu przez formalności. Kenig (zaufani agenci nieruchomości bielsko-biała) okazał się strzałem w dziesiątkę.
Pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne - szybka reakcja na kontakt, konkretny plan działania i pełne zaangażowanie od samego początku. Mieli naprawdę fajne pomysły na zaprezentowanie mieszkania, a ich sesja zdjęciowa zrobiła ogromną różnicę.
Polecam Kenig – w końcu agencja, która spełnia obietnice
Jeśli chcesz podzielić się z innymi opinią o dowolnej firmie, zrób to tutaj. Daj też znać, jeśli potrzebujesz porady w wyborze wykonawcy lub usługi.
-
samantanowa
Re: Polecam Kenig – w końcu agencja, która spełnia obietnice
Post autor: samantanowa »
Nie mogę powiedzieć, że nie jestem przygotowana, ale mimo wszystko trochę się martwię. Chodzi mi o to, że mam do wybudowania dom, albo mogę zakupić mieszkanie, w lepszej okolicy. I jestem w kropce. Może mi poradzicie, jaki powinien być plan mieszkania dwupokojowego ?