Rower turystyczny dla zaawansowanych

Rozmowy na różne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Chcesz podzielić się jakąś ciekawostką? Śmiało!
Awatar użytkownika
Sędzisław1988

Rower turystyczny dla zaawansowanych

Post autor: Sędzisław1988 »

Witajcie forumowicze. Chciałbym w najbliższym czasie sprawić sobie prezent i kupić prawdziwy rower turystyczny. Polecicie jakieś konkretne miejsce, gdzie dostanę rowery trekkingowe Warszawa? Mam na oku kilka sklepów, ale dobrze też poznać zdanie innych.

purritin aktywny krem eliminujący niedoskonałości
mikusia

Re: Rower turystyczny dla zaawansowanych

Post autor: mikusia »

Zdecydowanie do każdej wyprawy należałoby przygotować sobie rower - jaki jest stan techniczny itd. Natomiast jak będziecie potrzebować korba do roweru i wszelkie inne artkuły, akcesoria, części, to możecie zapoznać się z ofertami sklepzrowerami.pl. Tam spotkacie się z obszernym wyborem, jak i dobrymi cenami.
mychaa

Post autor: mychaa »

Jak chodzi o mnie to nie mam problemu, bo mam dobry sprzęt. Chociaż teraz akurat złapała mi się usterka, ale pomyślałam o firmie - mobilny serwis rowerowy Bike Spot i chyba do nich się zgłoszę. Dowiedziałam się, że szybko diagnozują wszelkie problemy i je naprawiają.
asasinaa

Post autor: asasinaa »

Bardzo mocno potrzebuję odpowiedzi na temat waszych planów, może nie stricte już wakacyjnych, ale wyjazdowych. Czy mieliście okazję podróżować np.: po biegunach? A dalej mówiąc, czy wyprawy arktyczne macie za sobą? Rozważam coś takiego i zastanawiam się konkretnie, czy warto o tym mówić.
mirabella

Post autor: mirabella »

Skoro poszukujecie dla siebie nowy sprzęt, to możecie w tym kierunku odwiedzić sobie sklep rowerowy warszawa wygodnyrower.pl - ponieważ u nich macie dostęp do najróżniejszych modeli rowerów, także na pewno coś znajdziecie dla siebie. Ja też właśnie chcę dokonać u nich zakupu.
ODPOWIEDZ