Rower turystyczny dla zaawansowanych
Rozmowy na różne tematy niezwiązane z pozostałymi kategoriami. Chcesz podzielić się jakąś ciekawostką? Śmiało!
- Sędzisław1988
Rower turystyczny dla zaawansowanych
Post autor: Sędzisław1988 »
Witajcie forumowicze. Chciałbym w najbliższym czasie sprawić sobie prezent i kupić prawdziwy rower turystyczny. Polecicie jakieś konkretne miejsce, gdzie dostanę rowery trekkingowe Warszawa? Mam na oku kilka sklepów, ale dobrze też poznać zdanie innych.
Re: Rower turystyczny dla zaawansowanych
Post autor: mikusia »
Zdecydowanie do każdej wyprawy należałoby przygotować sobie rower - jaki jest stan techniczny itd. Natomiast jak będziecie potrzebować korba do roweru i wszelkie inne artkuły, akcesoria, części, to możecie zapoznać się z ofertami sklepzrowerami.pl. Tam spotkacie się z obszernym wyborem, jak i dobrymi cenami.
Post autor: mychaa »
Jak chodzi o mnie to nie mam problemu, bo mam dobry sprzęt. Chociaż teraz akurat złapała mi się usterka, ale pomyślałam o firmie - mobilny serwis rowerowy Bike Spot i chyba do nich się zgłoszę. Dowiedziałam się, że szybko diagnozują wszelkie problemy i je naprawiają.
Post autor: asasinaa »
Bardzo mocno potrzebuję odpowiedzi na temat waszych planów, może nie stricte już wakacyjnych, ale wyjazdowych. Czy mieliście okazję podróżować np.: po biegunach? A dalej mówiąc, czy wyprawy arktyczne macie za sobą? Rozważam coś takiego i zastanawiam się konkretnie, czy warto o tym mówić.
Post autor: mirabella »
Skoro poszukujecie dla siebie nowy sprzęt, to możecie w tym kierunku odwiedzić sobie sklep rowerowy warszawa wygodnyrower.pl - ponieważ u nich macie dostęp do najróżniejszych modeli rowerów, także na pewno coś znajdziecie dla siebie. Ja też właśnie chcę dokonać u nich zakupu.